Jobek Závěsné křeslo SOFA - JEANS

Chcete zažít to pravé léto plné pohody a relaxování? To vám umožní nádherné brazilské závěsné křeslo SOFA v jeansové barvě. Pohodlně si lehněte, zavřete oči a během chvíle se můžete octnout ve světě fantazie!

EAN: 7890099253806
Kód 1: J25380
2 490 Kč cena s DPH
posledních 5 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 5ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

 

Chcete zažít to pravé léto plné pohody a relaxování? To vám umožní nádherné brazilské závěsné křeslo SOFA v jeansové barvě. Pohodlně si lehněte, zavřete oči a během chvíle se můžete octnout ve světě fantazie!

Nikdo jiný nectí Brazilskou tradici víc než firma JOBEK, která se snaží zachovat tradici všech tamějších kultur. Tradiční závěsná křesla Jobek dobyla svět na základě své krásy, svůdného vzhledu a uvolněnosti. Jsou bezpečná, snadně manipulovatelná a lehká. Je snadné je zavěsit na strom, trám apod., s využitím příslušenství speciálně vyvinutým firmou JOBEK. Mohou být vystavena venkovnímu prostředí, neboť jsou vyrobena z vysoce odolné JobekCord® tkaniny, která vyniká svými jedinečnými vlastnostmi. Použitý JobekCord® je patentovaný syntetický materiál (textilní vlákno), jehož vlastnosti jsou mnohem dokonalejší, než mají vlákna přírodní (vlna, bavlna, hedvábí). Vzhledově a měkkostí je k nerozeznání od 100% bavlny. Navíc oproti ní nabízí výhody, které zvyšují komfort pro klienta. Může být vystaven dešti, slunci, větru a dokonce i mrazu, aniž by byl porušen jeho vzhled, pevnost, odolnost a trvanlivost. Výhody: jemný jako bavlna, nepodléhá vlivu počasí, nepohlcuje vlhkost, odolný proti plísním, nešpiní, nebarví, neztrácí barvu, nežmolkuje, nemačká se, odolný proti oděru, je rezistentní, snese velké zatížení. Závěsné křeslo je naprosto ideální na terasu, do zahrady nebo do vlhkých prostor.

Materiál: JobekCord®

Max. počet osob: 1
Nosnost: 120 kg
Výška: 140 cm
Plocha k sezení: 125 x 120 cm
Tyč: 110 cm

Obsah balení: závěsné křeslo
Rozměr: 112 x 20 x 18 cm
Hmotnost: 1,3 kg

Uvedená cena nezahrnuje stojan. Stojan lze objednat samostatně.

 

Balení: 1 ks
Typ houpací sedačky: Tradiční
Určení: pro dospělé
Načítám