Spokey SPIRO Šnorchl - modrý

Bez specializovaného vybavení může být obtížné obdivovat krásu podmořského světa a jeho magickou flóru a faunu. Šnorchly byly vytvořeny speciálně pro milovníky podvodního dobrodružství!

EAN: 5901180333832
Kód 1: K833383
157 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Bez specializovaného vybavení může být obtížné obdivovat krásu podmořského světa a jeho magickou flóru a faunu. Šnorchly byly vytvořeny speciálně pro milovníky podvodního dobrodružství! Díky nim bude šnorchlování, tedy sport, který spočívá v plavání na hladině vody s ponořenou tváří do vody a pozorování podvodního života, ještě lepší!

Šnorchl SPIRO je vyroben z nejkvalitnějších materiálů, které zaručují bezpečnost pod vodou a dlouhé a uspokojivé používání. Díky použití materiálů, jako je silikon a PVC, je šnorchl Spokey tou nejlepší volbou!

Zabudovaný ventil ve spodní části šnorchlu zaručuje bezproblémové proudění vzduchu ven a zároveň zabraňuje vlití vody do šnorchlu. Kromě toho také usnadňuje odstraňování vody během vynořování se na hladinu. Model Spiro má navíc sponu, díky které jej snadno připnete k jakékoliv masce. Tento šnorchl je ideální volbou jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé milovníky šnorchlování.

Spodní ventil a anti-wave koncovka zabraňují vniknutí vody do šnorchlu během šnorchlování. Šnorchly jsou vyrobeny tak, aby se voda nedostala dovnitř a zároveň zajišťují pohodlné a snadné dýchání pod vodou.

Určeno pro rekreační šnorchlování.

Parametry:

  • náustek: silikon

  • trubka: PVC

  • spona (možnost připnutí k masce)

  • spodní ventil a koncovka anti-wave

Načítám