JARNIVYPRODEJ
Doprava zdarma

Cattara Spací pytel mumie OSLO -5°C

Spací pytel mumie Oslo, je spacákem, který dokonale kopíruje tělo a má tak nejlepší tepelně izolační vlastnosti, dále je vybaven zatažitelnou kapucí chránící hlavu.

50% sleva na tento produkt s kódem JARNIVYPRODEJ

Zadej slevový kód JARNIVYPRODEJ v košíku do pole "Mám slevový kód" a sleva je tvoje!

EAN: 8591686134162
Kód 1: 13416
1 069 Kč cena s DPH
534 Kč cena s kódem JARNIVYPRODEJ
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Spací pytel mumie Oslo, je spacákem, který dokonale kopíruje tělo a má tak nejlepší tepelně izolační vlastnosti, dále je vybaven zatažitelnou kapucí chránící hlavu.

Spací pytel Oslo, je stejně jako veškeré spacáky typu mumie, vhodný zejména při delším pobytu v přírodě. Na komfort a teplotu uvnitř spacího pytle má vliv oblečení. Spánek je doporučen jen ve spodním prádle, případně s tričkem. Je totiž důležité vyhřát si spacák a zbytečně neohřívat oblečení.

Spacák Oslo je vybaven čtyřmi vrstvami, vnější materiál je polyester taffeta 210T s povrchovou úpravou Rip-Stop, díky které se dále nezvětšují případné vzniklé trhliny materiálu. Další vrstvou je vnitřní příjemná vrstva z bavlny 35 % a polyesteru 65 %. Poslední vrstvou je zdvojená vrstva izolační z polyesterových dutých vláken (hollow fiber), kdy každá ze dvou vrstev má gramáž 175 g/m2. Dutá vlákna zadržují velké množství vzduchu a zajišťují rychlý odvod vlhkosti a zároveň mají výborné izolační vlastnosti.

Spacáky vybíráme hlavně podle jejich teplotních limitů, kde comfort značí teplotu při které nám bude příjemně, limit, je teplota při které ještě budeme v teple a v neposlední řadě je tu teplota extrem, která udává maximální únosnou teplotu.

Teplotní limity pro spacák Oslo viz. tabulka níže. Limity jednotlivých spacáků, jsou vždy uvedeny na štítku výrobku.

Technické údaje:

  • rozměry: 230 x 80/55 cm

  • rozměry v balení: 36 x 24 cm

  • váha: 1,82 kg

  • teplotní limit (Comfort): 5°C

  • teplotní limit (Limit): 0°C

  • teplotní limit (Extrem): -5°C

 

 

Balení: 1 ks
Načítám