Cattara Spací pytel mumie BERGEN 0°C

Spací pytel mumie Bergen, je spacákem, který dokonale kopíruje tělo a má tak nejlepší tepelně izolační vlastnosti a je vybaven zatažitelnou kapucí chránící hlavu.

EAN: 8591686134148
Kód 1: 13414
899 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Spací pytel mumie Bergen, je spacákem, který dokonale kopíruje tělo a má tak nejlepší tepelně izolační vlastnosti a je vybaven zatažitelnou kapucí chránící hlavu.

Spací pytel Bergen, je stejně jako veškeré spacáky typu mumie, vhodný zejména pro delší pobyt v přírodě. Na komfort a teplotu uvnitř spacího pytle má vliv oblečení. Spánek je doporučen jen ve spodním prádle, případně s tričkem. Je totiž důležité vyhřát si spacák a zbytečně neohřívat oblečení.

Spacák Bergen je vybaven čtyřmi vrstvami, vnější materiál je polyester taffeta 210T s povrchovou úpravou Rip-Stop, díky které se dále nezvětšují případné vzniklé trhliny materiálu. Další vrstvou je vnitřní, připomínající příjemné hedvábí a je z polyesteru 210T. Poslední vrstvou je zdvojená vrstva izolační z polyesterových dutých vláken (hollow fiber), kdy každá ze dvou vrstev má gramáž 150g/m2. Dutá vlákna zadržují velké množství vzduchu a zajišťují rychlý odvod vlhkosti a zároveň mají výborné izolační vlastnosti.

Spacáky vybíráme hlavně podle jejich teplotních limitů, kde comfort značí teplotu při které nám bude příjemně, limit, je teplota při které ještě budeme v teple a v neposlední řadě je tu teplota extrem, která udává maximální únosnou teplotu.

Teplotní limity pro spacák Bergen viz. tabulka níže. Limity jednotlivých spacáků, jsou vždy uvedeny na štítku výrobku.

Technické údaje:

  • rozměry: 230 x 80/55 cm

  • rozměry balení: 34 x 21 cm

  • váha: 1,58 kg

  • teplotní limit (Comfort): 10°C

  • teplotní limit (Limit): 5°C

  • teplotní limit (Extrem): 0°C

 

Balení: 1 ks
Načítám