Spokey MONSTER II - Sada šestihranných činek - 2 x 4 kg

Pokud hledáte sportovní vybavení, které zvýší úroveň a kvalitu vašeho domácího tréninku, pak je sada šestihranných činek Spokey MONSTER II ideální volbou.

EAN: 5902693208990
Kód 1: K920899
436 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Sada šestihranných činek Spokey MONSTER II:

  • to jsou dvě činky se stejnou hmotnosti, díky čemuž můžete cvičit rovnoměrně tak, že budete mít jednu činku v každé ruce, nebo budete mít obě činky v jedné ruce, čímž zvýšíte intenzitu vašeho cvičení

  • mají šestiúhelníkový tvar, který zabraňuje volnému pohybu činek po podlaze, a zajišťuje stabilitu během různých cviků – např. kliky s využitím činek

  • jsou navrženy tak, aby jejích tvar umožňoval pohodlné umístění dlaně a následný pevný úchop

Pokud hledáte sportovní vybavení, které zvýší úroveň a kvalitu vašeho domácího tréninku, pak je sada šestihranných činek Spokey MONSTER II ideální volbou. Používáním činek při tréninku dosáhnete vysněných výsledků – posílíte svaly, zlepšíte kondici nebo se zbavíte přebytečných kilogramů.

Sada dvou šestihranných činek Spokey MONSTER II se nejlíp osvědčí při posilování různých svalových skupin, zvláště pak při posilování rukou a bicepsů. Škála cviků, které s nimi lze vykonávat je však mnohem širší! Činky Spokey MONSTER II můžete využít také během kondičního tréninku, aerobiku, joggingu, všeobecných rozvojových cvičeních nebo během rozcvičky před tréninkem s vyšší zátěží. Činky jsou dostupné v různých hmotnostních a barevných provedeních.

Díky tomu si uživatel sám zvolí hmotnost, která vyhovuje jeho tréninkovým možnostem a cílům:

  • světle šedé – 2x 1 kg

  • zelené – 2x 2 kg 

  • červené – 2x 3 kg

  • modré – 2x 4 kg

  • tmavě šedé – 2x 5 kg

  • černé – 2x 6 kg

MONSTER II jsou navrženy tak, aby jejích tvar umožňoval pohodlné umístění dlaně a následný pevný úchop. Šestihranný tvar činek Spokey MONSTER II zajišťuje stabilitu během různých cviků (např. kliky s využitím činek), a zároveň zabraňuje volnému pohybu činek po podlaze. Sada činek MONSTER II, to jsou dvě činky se stejnou hmotnosti, díky čemuž můžete cvičit rovnoměrně tak, že budete mít jednu činku v každé ruce, nebo držet obě činky v jedné ruce a zvýšit tím intenzitu vašeho cvičení.

Činky jsou univerzálními pomocníky pro každodenní trénink – jsou základem každé domácí posilovny. Dávají nám nespočet možností, umožňují nám přizpůsobit trénink podle naši aktuální fyzické kondice a našich cílů! Spokey MONSTER II jsou navrženy tak, aby zapadly do každé domácí posilovny. Jedinečné barvy a moderní design přitahují pozornost už z dálky, a jakmile se na ně podíváte, už vás nic nezastaví před tréninkem.

Parametry:

  • materiál: výplň cement, povrch PVC

  • sada dvou kusů: 2x 4 kg

 

Balení: 1 ks
Načítám