Spokey MELLON Dětské plavecké brýle - černé

Plavecké brýle Mellon jsou určeny pro děti a juniory, které začínají s plaváním.

EAN: 5901180324816
Kód 1: K832481
120 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vsaďte na zdravý životní styl, začněte změnu s produkty Spokey! Plavecké brýle Mellon jsou určeny pro děti a juniory, které začínají s plaváním.

Skla brýlí byla vyrobena z kvalitního a lehkého polykarbonátu s vrstvou Anti-Fog, chránící před zamlžením. Skla mají protisluneční filtr UV, díky kterému je použití možné i venku na slunci. Díky měkkému, silikonovému těsnění se brýle maximálně přilnou k obličeji, což zabraňuje vniknutí vody do brýlí. Brýle jsou vyrobeny z odolných a pro uživatele příjemných materiálů. Jsou dodávány v pouzdře, které je chrání před poškrábáním během skladování a přepravy. Brýle mají dvojitý silikonový pásek pro optimální rozložení napětí. Díky pohodlnému a obzvláště snadnému nastavení pásku, lze brýle snadno přizpůsobit obvodu hlavy.

Použití brýlí chrání citlivé oči před kontaktem s vodou a umožňuje pozorování pod vodou. Jsou nepostradatelné pro osoby, jenž mají kontaktní čočky, které se nesmí dostat do kontaktu s vodou v bazénu. Pro zajištění delší trvanlivosti produktu, opláchněte brýle po každém použití pod tekoucí vodou. 

Parametry:

  • sklo: polykarbonát

  • filtr: UV

  • silikonové těsnění

  • potah: vrstva Anti-Fog (ochrana před zamlžením)

  • pásek: dvojitý silikonový tenký pásek, možnost regulace délky

  • dětské barvy

Načítám