Crussis Koloběžka Active 4.2 - oranžová s modrým nášlapem - vystavený kus

Jízda na koloběžkách CRUSSIS je zábava, relax i maximální sportovní zážitek! Ačkoliv by se mohlo zdát, že se jedná o vstupní model do kategorie koloběžek značky CRUSSIS, nejsou koloběžky ACTIVE ochuzené v žádném směru. Activka je kvalitní…

EAN: 8595640700677
Kód 1: ACTIVE 4.2
8 490 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

 

Jízda na koloběžkách CRUSSIS je zábava, relax i maximální sportovní zážitek! Ačkoliv by se mohlo zdát, že se jedná o vstupní model do kategorie koloběžek značky CRUSSIS, nejsou koloběžky ACTIVE ochuzené v žádném směru. Activka je kvalitní sportovní koloběžkou, nikoliv hračkou! Předností je vysoká tuhost patentovaného řešení rámu, díky níž se energie při odrazu neztrácí, ale je s maximální účinností přenášena do přímého směru jízdy. Díky nejkratšímu rozvoru ze všech CRUSSIS koloběžkek jsou Activky nejobratnější. Obuta je do špičkových plášťů SCHWALBE BIG APPLE s velmi nízkým valivým odporem, které jsou vhodné jak na silnici, tak do lehkého terénu, kde výborně vedou stopu. Náboje s průmyslovými ložisky mají minimální odpor a vynikající setrvačnost. Koloběžky řady ACTIVE jsou osazeny brzdami TEKTRO s vysokým brzdným účinkem. Brzdové páčky jsou navíc vybaveny integrovaným zvonkem. Kabeláž je vedena vnitřkem rámu, čímž je zamezeno jakémukoliv mechanickému poškození brzdného systému. Velmi příjemná anatomická madla perfektně padnou do každé ruky a jsou vhodná i pro dlouhé vyjížďky. Koloběžky CRUSSIS ACTIVE jsou určené s rovnými řídítky (nutno přestavět ve specializovaném servisu) dětem od 6 let. Se standartně dodávanými BMX řídítky pak pro děti od 8 let až pro dospělé do 195 cm.

Koloběžky řady ACTIVE jsou díky své mrštnosti a velikosti vhodné nejen do města, ale nikterak díky svým vynikajícím jízdním vlastnostem nezaostávají na zpevněných cestách, cyklostezkách a v lehčím terénu.

Díky tuzemské výrobě garantujeme českou kvalitu a jedinečný design za příznivou cenu. Koloběžky jsou vyráběny v ČR pod vlastní značkou CRUSSIS. Rámové a designové řešení je patentováno pro celou EU a USA.

 

Technické údaje:

Rám: CRUSSIS se šroubovaným nášlapem

Představec: CRUSSIS Alu, 25,4/60 mm

Vidlice: CRUSSIS

Hlavové složení: Ahead 1 1/8

Řídítka: CRUSSIS Alu BMX

Šířka řídítek: 620 mm

Ráfky: přední 20" a zadní 16", CRUSSIS dvoustěnné

Pláště: SCHWALBE Big Apple

Dráty: černé

Duše: SCHWALBE

Madla: CRUSSIS, ergonomicky tvarovaná

Brzdové páky: TEKTRO s integrovaným zvonkem

Brzdové čelisti: TEKTRO "V" brake

Náboje: CRUSSIS s průmyslovými ložisky

Hmotnost: 9 kg

Nosnost: 150 kg

Délka: 1530 mm

Délka nášlapu: 480 mm

Světlost nášlapu: 50 mm

Výška: 1000 mm

Rozvor kol: 1070 mm

Typ ventilku: AV

 

Balení: 1 ks
Typ: Active
Načítám