La Siesta Houpací síť Colibri CLH 15-5 - single orange - výprodej

Ultralehká houpací síť pro turisty a trampy se zvětšenou lehací plochou určená pro jednu osobu.

EAN: 4025122919555
Kód 1: CLH 15-5
1 290 Kč cena s DPH
poslední 4 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 4ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

 

COLIBRI - pohodlné spaní sbalené na cesty.

 

Ultralehká houpací síť pro turisty a trampy se zvětšenou lehací plochou je určená pro jednu osobu. Na to jak snadno je přenosná, nabízí plnohodnotné parametry: je stabilní, rychle použitelná, úžasně jemná, prodyšná a příjemná pro pokožku! Poskytuje dostatek pohodlí pro nocování pod širým nebem. Síť je balena ve vaku ze stejného materiálu a ve stejné barvě jako síť se dvěma silnými polyesterovými provazy (každý 3 m) a dvěma velice lehkými systémy pro snadné zavěšení.


Plocha sítě k ležení: 250 x 150 cm
Rozpětí sítě: 250 cm
Nosnost sítě: 180 kg
Hmotnost sítě: 0,8 kg
Materiál: padákové hedvábí



Novinka v nabídce La Siesty
Nová houpací síť Colibri s chytrým závěsným systémem byla vyvinuta speciálně pro cestovatele. Ačkoli váží pouhých 800 g (včetně obalu a závěsných lan), neztratila nic ze svého pohodlí ani jedinečného stylu.

Exrémně lehká, extrémě skladná
Cestovní síť Colibri je vyrobená z padákového hedvábí (nylon trilobal), jehož vlákna jsou extrémně lehká a zároveň velmi pevná a odolná. Látka je prodyšná, rychle schne a navíc je velmi příjemná na dotek. Houpací síť Colibri se hodí i do stísněných prostor, můžete ji využít i k domácímu odpočinku nebo jako příležitostné lůžko pro hosty.

Inteligentní závěsný systém
Integrovaný - jednoduše nastavitelný závěsný systém umožňuje síť pohotově a snadno upevnit i v nestandardních podmínkách. Skládá se ze dvou odlehčených třímetrových lan a chytře navržené spony, díky které lze délku lan upravit během několika vteřin. Spona je vyrobená z polyamidu vyztuženého skelným vláknem.

Úložný vak a šikovná poutka
Lehký a skladný obal z téhož materiálu je opatřen utahovacími přezkami, které mohou sloužit také jako úchytky pro další cestovatelské potřeby. Na bocích sítě, v barevně odlišeném lemu je několik všitých poutek, která jsou vhodná nejen pro uskladnění samotného obalu, ale také pro uchycení láhví na vodu, cestovatelských příruček, map či časopisů.

Plážová deka či stan proti slunci
Houpací síť Colibri je navržena tak, aby se dala snadno přeměnit v plážovou deku, prostěradlo, lehkou přikrývku či stan proti slunci. Stačí uvolnit šňůrky v závěsných očkách sítě a rozprostřít 150 cm širokou a 250 cm dlouhou látku.

Cestovní síť pro dva
Kromě zmíněné velikosti cestovní sítě Colibri (150 x 250 cm) je v současné nabídce i síť Colibri pro dva s rozměry 200 x 300 cm. Obě velikosti dodáváme ve čtyřech barevných provedeních.

 

Určení: pro dospělé
Načítám