La Siesta Houpací sedačka Modesta MOC 14-1 - latte

Houpací sítě a sedačky Modesta v krásném přírodním provedení působící uklidňujícím dojmem. Pohodlně se usaďte, zavřete oči a během chvíle se můžete octnout ve světě fantazie!

EAN: 402212113519
Kód 1: MOC 14-1
2 590 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

 

Houpací sítě a sedačky Modesta v krásném přírodním provedení působící uklidňujícím dojmem. Pohodlně se usaďte, zavřete oči a během chvíle se můžete octnout ve světě fantazie!

Šetrnost vůči člověku i přírodě - to je podstata ekologického pěstování bavlny. Biobavlna je alternativou ke konvenční bavlně a vyhovuje požadavkům na ochranu životního prostředí. Tento produkt je vyroben z biobavlny podle kriterií OE 100. Bavlna pochází z geneticky nemanipulovaných semen a byla vypěstována bez použití chemikálií.

LA SIESTA vyvinula a patentovala otočný úchyt, sloužící ke zvýšení pohodlí i bezpečnosti. Umožňuje otáčení kolem vlastní osy aniž by se šňůry překřížily. Oba okraje houpačky jsou protkány zvlášť hustou sítí vláken, což dává houpačce robustnost a velkou stabilitu. Velké množství závěsných šňůr mezi lehátkem a vyztužovací tyčí houpačky zvyšuje pohodlí, protože optimálně rozloží váhu těla a to se pak cítí jako ve stavu beztíže.

Nebarvená bavlna je velmi příjemná na dotek a nezatěžuje životní prostředí, protože se k její výrobě spotřebuje jen nepatrné množství vody a energie. Nepřítomnost chemických barviv je další ekologické plus.

 
Velikost ložné plochy: 105 x 140 cm
Celková výška sedačky: 155 cm
Rozpětí tyče: 110 cm
Nutná minimální výška: 200 cm
Maximální zatížitelnost: 130 kg

Uvedená cena nezahrnuje stojan. Stojan je možné objednat samostatně.

 

Balení: 1 ks
Typ houpací sedačky: Tradiční
Určení: pro dospělé
Načítám