La Siesta Houpací sedačka DOMINGO coral DOL 21-8

Domingo – rodinná prostorná houpací síť a sedačka pro venkovní použití. Je vyrobená ze syntetického vlákna HamacTex, které vydrží intenzivní zatížení stejně jako rozmary počasí.

EAN: 4025122920735
Kód 1: DOL 21-8
3 990 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

 

Houpací sedačka DOMINGO je rodinná prostorná houpací sedačka pro venkovní použití. Je vyrobena ze syntetického vlákna HamacTex, které vydrží intenzivní zatížení stejně jako rozmary počasí. Voděodolná tkanina rychle schne, je příjemná na dotek a snadná na údržbu. Zářivé odstíny látky, díky speciální technologii barvení HamacTexu, nevyblednou ani na ostrém letním slunci. Vysoký počet závěsných vláken zaručí rovnoměrné rozložení váhy, velkou stabilitu a umožňuje rovnoměrně rozložit váhu těla, takže se dostaví báječný pocit pohodlí.


Syntetická látka HamacTex je příjemná na dotek a na pohled nerozeznatelná od bavlny. Nezadržuje vlhkost, a proto se v ní nedrží plísně ani bakterie. Pokud zmokne, uschne rychle i bez Vaší pomoci. Látk aje navíc stálobarevná, pevná a odolná proti opotřebení či zašpinění. V případě potřeby ji můžete vyprat v pračce na šetrný program na 30 °C.

 

Délka plochy na sezení: 210 cm
Šířka plochy na sezení: 130 cm
Celková výška: 185 cm
Délka tyče: 140 cm
Nosnost: 160 kg
Nutná minimální výška: 220 cm

 

Uvedená cena nezahrnuje stojan. Stojan je možné objednat samostatně.

 

 

 

Balení: 1 ks
Typ houpací sedačky: Tradiční
Určení: pro dospělé
Načítám