La Siesta Houpací sedačka Basic Orquidea ORC 14-2 - volcano

Jako je orchidej vzácnou květinou v rostlinné říši, je síť Orquidea vzácnou květinou mezi kolumbijskými sítěmi. Síť je krásná na pohled, příjemná na dotek a šetrná k vaší peněžence. Oslní nejen kvalitou, ale i nízkou cenou. Čistá bavlna je…

Kód 1: ORC 14-2
2 390 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

Jako je orchidej vzácnou květinou v rostlinné říši, je síť Orquidea vzácnou květinou mezi kolumbijskými sítěmi. Síť je krásná na pohled, příjemná na dotek a šetrná k vaší peněžence. Oslní nejen kvalitou, ale i nízkou cenou. Čistá bavlna je příjemná na dotek, pohodlná, pevná a trvanlivá.

Orquidea je vyrobena z čisté 100% bavlny. Látka je pevná a zároveň příjemná na dotek. Dlouhá vlákna, typická pro tuto nerecyklovanou bavlnu, se nežmolkují a nechají vyniknout zářivým barvám v levandulových tónech. Tkanina je díky zdvojenému lemu odolná proti roztržení.

Houpací síť i sedačka Orquidea jsou vhodné dovnitř i na ven. Bavlnu je však nutné chránit před vlhkem, proto ji venku sundávejte dříve, než začne padat rosa. Síť i sedačka se dají prát v pračce na šetrný program při teplotě 30°C.

Vypínací tyč je vyrobena ze speciálně pěstovaného bambusu. Díky náročné destičkové výrobní technologii má obzvlášť stabilní strukturu a příjemně hladký povrch. Bambusové dřevo je odolné a může zůstat venku po celé léto, aniž by jeho stabilita utrpěla. Jeho velmi tmavá barva, získaná speciálním karamelizováním za horka, je i optickým požitkem.

La Siesta vyvinula a patentovala otočný úchyt, který slouží ke zvýšení pohodlí i bezpečnosti. Umožňuje otáčení kolem vlastní osy, aniž by se šňůry překřížily. Oba okraje houpačky jsou protkány zvlášť hustou sítí vláken, což dodává houpačce robustnost a stabilitu. Velké množství závěsných šňůr mezi lehátkem a vyztužovací tyčí houpačky zvyšuje pohodlí, protože optimálně rozloží váhu těla a to se pak cítí jako ve stavu beztíže.

Pečeť FSC garantuje, že dřevo pochází z ekologického pěstitelství a veškeré jeho další zpracování podléhá přísným pravidlům organizace Forest Stewardship Council. FSC-Licence Code: CO12427.

 

Délka plochy na sezení: 140 cm

Šířka plochy na sezení: 105 cm

Celková výška: 155 cm

Délka tyče: 110 cm

Nosnost: 130 kg

Vlastní váha: 1,8 kg

Nutná minimální výška: 200 cm



Uvedená cena nezahrnuje stojan. Stojan je možné objednat samostatně.

 

 

Typ houpací sedačky: Tradiční
Určení: pro dospělé
Načítám