Small Foot Kormidlo Jumbo

Toto stabilní kormidlo (54 cm) z umělé hmoty je nepostradatelným vybavením pro všechny kapitány v dětském pokoji nebo loď na zahradě.
EAN: 4020972061782
Kód 1: LE6178
694 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Toto stabilní kormidlo (54 cm) z umělé hmoty je nepostradatelným vybavením pro všechny kapitány v dětském pokoji nebo loď na zahradě. Táta, maminka, děda nebo babička ho rychle připevní a potom čelí i těm nejhorším bouřím! 

Proplujte bouří! Kormidlo určené všem malým kapitánům a lodivodům zpestří dětský pokoj, zahradu, nebo prolézačku. Svou „jumbo“ velikostí malé námořníky snadno upoutá a při otáčení vydává cvakavé zvuky, které dětem pomohou ponořit se do hry.

  • Je vyrobeno z nezávadného plastu odolného povětrnostním vlivům

  • Součástí balení je i spojovací materiál nezbytný pro jeho snadnou montáž

  • Zvuková atrakce, při otáčení cvaká

  • Robustní a odolné provedení

Parametry:

  • Rozměry: 54 x 9 cm

  • Materiál: kormidlo je vyrobeno z plastu

Německá firma Legler zaměřená na výrobu kvalitních dřevěných hraček od roku 1996. Všechny dřevěné hračky značky small foot mají označení CE a jsou vyráběny dle evropské normy pro bezpečnost hraček EN 71. Použité barvy jsou speciálně vyvinuty pro dřevěné hračky a jsou odolné i proti slinám dětí. Dřevo, které se používá pro tyto hračky, většinou pochází z lesnických společností zapojených do zalesňování. To nabízí všem zákazníkům možnost přispět k zachování přirozeně rostoucích lesů. Dřevěné hračky small foot jsou zářivě barevné produkty, které jsou vyrobeny převážně z přírodních surovin - dřeva. Dětem dělají radost od útlého věku, rozvíjí jejich hmatové a smyslové dovednosti. Cílem značky small foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí.

Balení: 1 ks
Věk: Od 3 let
Načítám