ELIS design Montessori Bílá houpačka s duhovými deskami 5v1

Nová kvalitní a bezpečná montessori duhová houpačka od ELIS DESIGN 5in1 podpoří správný motorický rozvoj vašeho dítěte. Tato dřevěná houpačka je vhodná pro děti od 1 do 8 let.

EAN: 8594200340902
Kód 1: ED8009/LAK4
2 999 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Videa

Nová kvalitní a bezpečná montessori duhová houpačka od ELIS DESIGN 5in1 podpoří správný motorický rozvoj vašeho dítěte. Tato dřevěná houpačka je vhodná pro děti od 1 do 8 let. Můžete ji použít jako houpačku, skrýš, sedačku, prolézačku, nebo skluzavku. Houpačka (rainbow rocker) je vyrobena z těch nejkvalitnějších materiálů, ručně dohladka opracovaná a poctivě lakovaná barvami s atestem. 

Máte doma zvídavé dítko nebo děti? Hledáte pro ně hračku, se kterou si dokáží pohrát celé hodiny a jen tak je neomrzí? Hračku, která má všestranné využití a navíc pomocí hry bude u Vašeho dítěte přirozenou cestou rozvíjet schopnosti a zdokonalovat jeho dovednosti? U nás nejdete celou řadu montessori hraček, které výše uvedené požadavky splňují. Všechny montessori hračky jsou úžasné v tom, že přirozenou cestou, pomocí hry, děti vzdělávají, pomáhají rozvíjet jejich poznatky a dovednosti, spontánní tvořivost, samostatnost, jemnou a hrubou motoriku. Dítě si může vše ohmatat, prozkoumat, vyzkoušet, jak co funguje, do hry nezapojuje pouze svůj pohybový aparát a smysly, ale zapojuje i svou mysl. 

Houpačka s maximálním ohledem na bezpečnost, funkčnost, kvalitu a design. Montessori duhová houpačka stimuluje aktivní motorický vývoj vašeho dítěte, zlepšuje rovnováhu, zpevňuje svaly a nabízí několik možností využití. Velmi brzy se stane oblíbeným prvkem vašeho obývacího nebo dětského pokoje nejen pro hru a zábavu ale i pro relaxaci.

5 funkcí v jedné hračce:

  • Houpačka – je vyvinutá s ohledem na bezpečné houpání jak malých, tak i větších dětí, díky dvěma úchytům po okrajích. Houpat se mohou najednou i dvě děti v rozdílném věku. Horní madlo navíc zaručuje bezpečné houpání, jelikož tvoří zábranu proti přetočení houpačky. Starší děti se mohou houpat ve stoje a formou hry posílí důležité svaly kolem páteře.

  • Skluzavka - otočením z houpadla vytvoříte most po kterém mohou děti přecházet nebo se z něj sklouznout dolů.

  • Sedačka - tato hračka se velmi rychle stane součástí vašeho nábytku. můžete ji využít při dívání na televizi tedy jako opěrátko nebo jako židličku. Díky nosnosti 110 kg unese i dospěláka.

  • Pultík - otočením na hranu vytvoříte pultík a ihned může vaše holčička prodávat, nebo z ní vykouzlete rychlý domeček či snad poslouží jako podium pro dětské divadelní představení? Dětská fantazie nemá hranice.

  • Prolézačka - pokud umístíte houpačku madly dolů vytvoříte skvělou prolézačku, z které si menší dítě může udělat i domeček.

Parametry:

  • Rozměry balení: 88 x 48 x 8 cm

  • Rozměry: 85 x 39 x 39 cm

  • Nosnost: 110 kg

  • Materiál: dřevo

  • Mezera mezi deskami: 14 mm

  • Váha: 6,20 kg

Nejdůležitějším prvkem konstrukce a výroby je ohled na bezpečnost našich dětí. Na houpačce jsou 4 madla a to hned z několika bezpečnostních důvodů. Díky madlům se i menší děti mohou držet po stranách a nestrkají prstíky mezi desky houpačky. Tvar horního držadla vyčnívá ven z houpačky a tím tvoří mantinel houpání a zabraňuje přetočení či pádu z houpadla. Používáme pouze kvalitní nezávadné barvy s atestem pro dětské hračky. 

Vyrobena je kompletně z vysoce kvalitní břízové překližky. Což zaručuje stálost a pevnost materiálu. Díky automatizovanému procesu frézování jsou jednotlivé desky pevně zasazeny do konstrukce houpačky, nehrozí tedy jejich uvolnění, vrzání nebo vypadení. Houpačka je vyráběna tak, aby se do hry s dětmi mohly zapojit i rodiče. Garantujeme nadstandardní zatížení 110 kg.

Balení: 1 ks
Materiál houpačky: Dřevěné
Typ houpačky: Montessori houpačky
Věk: Od 12 měsíců

Montessori Bílá houpačka s duhovými deskami 5v1

Montessori Bílá houpačka s duhovými deskami 5v1 - montáž

Načítám