BIGJIGS Dřevěná korálková houpačka

Ideální první dřevěná houpačka s pestrobarevnými stranami a extra upevňovacími popruhy. Ideální na zahradu. Houpačka je lakovaná. K připevnění jsou nutné karabiny (nejsou součástí dodávky).
EAN: 691621047712
Kód 1: BJ771
504 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Ideální první dřevěná houpačka s pestrobarevnými stranami a extra upevňovacími popruhy. Ideální na zahradu. Houpačka je lakovaná. K připevnění jsou nutné karabiny (nejsou součástí dodávky). K zajištění této houpačky k silné větvi stromu jsou nutné kovové háčky a karabiny (nejsou součástí dodávky). Vyrobeno z vysoce kvalitních, odpovědně získaných materiálů. Odpovídá současným evropským bezpečnostním normám. Při používání tohoto produktu se doporučuje, aby děti všech věkových skupin byly pod dohledem odpovědné dospělé osoby.

Parametry:

  • Rozměry: 30 x 25 cm

  • Lano nastavitelné do maxima 1,12 m

  • Nosnost: 25 kg

  • Váha: 1.89 kg

Anglická značka Bigjigs Toys byla založena roku 1985 a zpočátku se zabývala výrobou pouze dřevěných puzzlí. Majitelé vyráběli vše ručně s láskou v malém zahradním domku, své výrobky prodávali na trhu. Spokojení zákazníci výrobce motivovali k mnoha dalším nápadům a rozšíření nabídky o další dřevěné hračky. Přibylo zasílání poštou a prodej přes katalog. Spokojenost a věhlas značky rostla, takže následoval velkoobchodní prodej a pro udržení výrobních cen přesun a rozšíření výroby na východ. Nové značky kvalitních a nápaditých hraček si v Anglii všimly další velké prodejní firmy. Dnes Bigjigs Toys hračky zůstávájí ve vlastnictví rodiny s obrovskými sklady v jiho-východní Anglii. Společnost i nadále dodává své hračky široké zákaznické základně ve Velké Británii a západní Evropě podpořená loajálním, oddaným a tvrdě pracujícím týmem zaměstnanců. Veškeré dřevěné hračky BigJigs Toys jsou navržené v Anglii a vyrobené jak tamtéž, tak i ve východní Evropě a jihovýchodní Asii. 

Kvalita hraček značky BigJigs Toys je testována a odpovídá všem podmínkám pro prodej v EU a USA.
 

Balení: 1 ks
Materiál houpačky: Dřevěné
Typ houpačky: Klasické houpačky
Věk: Od 12 měsíců
Načítám