Spokey HASBRO PICNIC PIUMA - Pikniková deka kulatá, růžová - průměr 150 cm

Pikniková deka PIUMA; Pikniková deka Spokey PIUMA je nezbytnou součásti vybavení každého milovníka pikniků a My Liittle Pony.
EAN: 5902693294672
Kód 1: K929467
20,96 € cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Pikniková deka PIUMA Pikniková deka Spokey PIUMA je nezbytnou součásti vybavení každého milovníka pikniků a My Liittle Pony. Pikniková deka Spokey My Little Pony PIUMA je povinnou součásti vybavení každého fanouška opalování a pikniků. Bez ohledu na to, kde v letošním roce budete trávit čas, můžete si naplno a bezstarostně užít víkend nebo dovolenou! Právě s ohledem na tyto chvíle byla vyrobena pikniková deka PIUMA.

  • Velmi lehká, pohodlná a snadno se čistí od nečistot

  • Po složení nezabírá mnoho místa a díky dlouhému odnímatelnému popruhu se i snadno přenáší

  • Vyniká svým jedinečným designem – unikátní barvy a grafika My Little Pony z ní udělají lásku na první pohled u všech malých milovníku pikniků

Pokud přemýšlíte, zda velká pikniková deka může být zároveň i lehká, odpověď je jednoduchá – samozřejmě! Průměr 150 cm umožňuje pohodlný piknik s rodinou či přáteli. Kulatý tvar deky zvyšuje komfort používání, zejména na tvrdém a nerovném povrchu. Po složení deka nezabírá mnoho místa, což usnadňuje její skladování. Pohodlný, odnímatelný popruh zajišťuje snadný transport a umožňuje přenášení deky na rameni, což je velmi praktické, obzvláště pokud cestujete s dětmi. Spodní vrstva je tvořena z PE s hliníkovým povrchem, který chrání před vlhkostí a tepelně izoluje. Kromě toho chrání deku proti písku a jiným nečistotám. Vnější vrstva piknikové deky Spokey My Little Pony PIUMA je vyrobena z polyesteru, díky čemuž je deka příjemná na dotek a snadno se čistí. Snadno se čistí od písku a jiných nečistot. 

Spodní vrstva je tvořena z PE s hliníkovým povrchem, který chrání před vlhkostí a tepelně izoluje. Kromě toho chrání deku proti písku a jiným nečistotám. Vnější vrstva piknikové deky Spokey My Little Pony PIUMA je vyrobena z polyesteru, díky čemuž je deka příjemná na dotek a snadno se čistí. Snadno se čistí od písku a jiných nečistot.

Vaše děti si určitě zamilují jedinečnou grafiku piknikové deky My Little Pony! S piknikovou dekou PIUMA vyniknete v davu. Unikátní barevná kombinace dobře vynikne na trávě nebo na pláži.

Parametry:

  • Materiál: 100% polyester

  • Výplň: polyester 80 g/m2

  • Spodní vrstva: vodotěsný PE s hliníkovým povlakem

  • Kulatý tvar - průměr: 150 cm

  • Praktický regulovatelný černý pásek

  • Deku je možné prát v pračce při teplotě 30°C - nečistit chemicky

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: My Little Pony
Načítám