Spokey HASBRO BUCKLER Samorozkládací fotbalová branka - 2 ks, zn. NERF - černo-oranžová

Sada samorozkládacích branek Spokey Hasbro Nerf Buckler, kterou postavíte a složíte během pár vteřin, je ideální pro tradiční fotbalové zápasy, florbalové hry a další týmové hry!
EAN: 5902693272557
Kód 1: K927255
797 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Sada samorozkládacích branek Spokey Hasbro Nerf Buckler, kterou postavíte a složíte během pár vteřin, je ideální pro tradiční fotbalové zápasy, florbalové hry a další týmové hry! 

Branky po vyjmutí z obalu mají samorozkládací mechanismus. Díky tomu vy i vaše děti ušetří spoustu času, který můžete využít delšímu hraní! Sada Spokey Hasbro Nerf Buckler se skládá ze dvou branek, které mají pohodlný skládací i rozkládací mechanismus. Po rozložení branek stačí vsunout malé tyče do postranních částí branky. Buďte připraveni ke hře kdykoli a kdekoli – s praktickým obalem si můžete vzít branky kamkoliv budete chtít. 

Sada Spokey Hasbro Nerf Buckler obsahuje dvě samorozkládací branky, včetně 8 upevňujících kolíku na travnatý povrch. Konstrukce branky je dodatečně vyztužená pásky. Branky jsou balené v praktickém obalu s rukojetí pro pohodlný transport a uskladnění. Díky použití materiálů nejvyšší kvality a pevné konstrukce má model Buckler mimořádnou odolnost a stabilitu. Branky lze použít uvnitř i venku, takže se stanou vaším nepostradatelným společníkem během zápasů s rodinou či přáteli kdekoliv a kdykoliv! 

Veselé barvy povzbudí děti k jejich aktivitě a učiní radost ze hry. Konstrukce byla vyrobena z lehkých a odolných materiálů, takže při správném použité vám poslouží spoustu let. 

Parametry:

  • Rozměr po rozložení: 120 x 80 cm

  • Rozměr složených branek: 43 x 43 x 5 cm

  • Sada obsahuje: dvě rozkládací branky, set upevňujících kolíku na travnatý povrch, dodatečné pásky pro posílení konstrukce, postranní tyče

  • Baleno v praktickém obalu s rukojetí



 

Balení: 1 ks
Načítám