Spokey EKO FRIENDLY SPIDER - Termo batoh

Ekologický izolační termo batoh Spokey EKO SPIDER: je součásti řady EKO.

EAN: 5902693295143
Kód 1: K929514
784 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Ekologický izolační termo batoh Spokey EKO SPIDER: je součásti řady EKO.

  • vyroben z voděodolného a mechanicky odolného materiálu Tyvek, který je 100% recyklovatelný

  • má izolační vrstvu, která zabraňuje zahřátí vnitřního obsahu tašky

  • je lehký, designový a zároveň odolný vůči povětrnostním podmínkám

EKO FRIENDLY SPIDER je výjimečný model. Je to batoh, jehož vnitřní vrstvu tvoří hliníková fólie, která udržuje chlad a svěžest ovoce, vody a svačiny, a zároveň pomáhá udržovat pořádek uvnitř. Ekologický batoh EKO SPIDER byl navržen pro pohodlné přenášení jídla na piknik. EKO SPIDER je velmi praktický! Jeho rozměry vám umožní zabalit si nejdůležitější věci, které budete potřebovat během pikniku. Byl vyroben z nejkvalitnějších recyklovatelných materiálů, díky čemuž je odolný vůči mechanickému poškození a nepříznivým podmínkám. Je odolný, lehký a navíc …i voděodolný! 

Funkčnost batohu Spokey EKO SPIDER začíná jeho objemem, který vám umožní si pohodlně zabalit všechny potřebné věci na rodinný piknik. Je určen pro každodenní použití – vnitřní hliníková vrstva udržuje chlad a svěžest ovoce, vody a svačiny. Jedinečný batoh, který může nahradit termo tašku, je vyroben z lehkého, mechanicky odolného a voděodolného materiálů Tyvek, který je 100 % recyklovatelný! Po celém světe se produkuje velké množství plastů, které znečišťují naše životní prostředí. Odhaduje se, že do roku 2050, v přepočtu na hmotnost, bude v oceánech více plastů než ryb. Plast je materiál, který se v přírodě rozkládá více než 500 let. Jedná se o globální problém, který společnými silami můžeme ovlivnit. Prvním krokem k záchraně naší planety musí být změna našeho přístupu, našich návyků….a recyklace! K výrobě linie EKO jsou  využívány recyklovatelné materiály. 

Termo batoh EKO FRIENDLY SPIDER je vyroben z lehkého, voděodolného a mechanicky odolného materiálu Tyvek, který je známy díky své 100 % recyklovatelnosti!

Parametry:

  • materiál: Tyvek (100% recyklovaný materiál), pěna PE, hliníková fólie

  • rozměry: 28 x 10 x 65 cm

  • objem: 15 l

  • maximální nosnost: 15 kg

Balení: 1 ks
Načítám