Spokey CROSSFIT MIDD - Ložiskové švihadlo

Croosfitové ložiskové švihadlo umožňuje provádět cvičení, skákání s vysokou intenzitou (rychlostí). Používá se v cross-fit třídách, na cvičení jak profesionálních tak i amatérských sportovců. Pomocí ložiskového švihadla lze provádět mnoho…

EAN: 5901180385329
Kód 1: K838532
218 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Croosfitové ložiskové švihadlo umožňuje provádět cvičení, skákání s vysokou intenzitou (rychlostí). Používá se v cross-fit třídách, na cvičení jak profesionálních  tak i amatérských sportovců. Pomocí ložiskového švihadla lze provádět mnoho různých kondičních cvičení, nejčastějšími jsou přeskoky kroužícího švihadla.


Tento jednoduchý, ale maximálně efektivní cvik posiluje svalstvo nohou a současně rozvíjí a posilujete činnost vnitřních orgánů, oběhového, dechového a termoregulačního systému. Nutí cvičence k pravidelnému rytmu dýchání a výrazně přispívá k zlepšení kloubní pohyblivosti. Lano je uchyceno v ložisku umístěném uvnitř rukojeti a zajišťuje perfektně hladký pohyb při přeskocích. Díky ložiskám se nestane, že se švihadlo během cvičení zamotá. Snadné nastavení délky švihadla vzhledem k výšce sportovce.

Parametry:

  • délka lanka: 300 cm

  • potažené ocelové lanko

  • ložiskové

  • ergonomická rukojeť

  • délka rukojetí: 16 cm

Načítám