Acra Wrist ball s computerem - posilovací koule

Wrist ball - posilovací koule, nebo-li Power ball. Tři názvy pro stejný výrobek, který má účel v posilování prstů, zápěstí, předloktí i celé ruky, včetně bicepsu a tricepsu. Pro lepší přehled o cvičení je tento model Wrist ballu doplněný…

EAN: 8595042734652
Kód 1: 05-D32
402 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Wrist ball - posilovací koule, nebo-li Power ball. Tři názvy pro stejný výrobek, který má účel v posilování prstů, zápěstí, předloktí i celé ruky, včetně bicepsu a tricepsu. Pro lepší přehled o cvičení je tento model Wrist ballu doplněný computerem, s několika funkcemi. Dále má Wrist ball efekt svícení. Jedná se o univerzální posilovací i rehabilitační pomůcku. Jako rehabilitační pomůcka wrist ball slouží pro uvolnění po dlouhotrvající práci na počítači - hlavně na klávesnici a s myší. Využívá se též k rehabilitaci tzv. tenisového lokte, což jsou namožené vazy v předloktí a k prevenci před syndromem karpálního tunelu - stahování šlach v dlani a bolesti rukou. Umožňuje libovolně si určovat dobu a náročnost cvičení, pomocí krouživého pohybu rukou, nebo pouze zápěstím. Vše závisí na tom, k jakému účelu wrist ball chcete používat a podle toho, si přizpůsobíte režim cvičení.

Tento model má průměr 7 cm, hmotnost 260 g a díky své zvýšené hmotnosti oproti základnímu modelu je vhodný pro kondiční formu cvičení. Princip cvičení spočívá v roztáčení vnitřní variabilně otočné vnitřní části, krouživým pohybem zápěstí nebo ruky. Zvyšujícími se otáčkami vnitřní koule dochází ke zvyšování odporu a tím i celkové zátěže pro cvičení. Při otáčení vnitřní koule u tohoto modelu svítí. Zdokonalováním ovládání dojde i ke zvýšení efektivnosti cvičení. Wrist ball je po obvodu opatřený gumovým páskem pro lepší držení při cvičení. Vnitřní kovovou kuli je možné roztočit rychlostí až 12.000 otáček za minutu a docílit odporové síly přes 16 kg.

Balení je v potištěné krabičce s přiloženým návodem k použití.

Computer má následující funkce :

  • rychlost otáčení,

  • nejvyšší docílená rychlost otáčení,

  • počet otáček celkem,

  • počet otáček za zvolený časový úsek - např. za 30 sec.

Načítám