Acra Wrist ball - power ball základní

Wrist ball - posilovací koule, nebo-li Power ball. Tři názvy pro stejný výrobek, který slouží k posilování prstů, zápěstí, předloktí i celé ruky včetně bicepsu a tricepsu. Jedná se o univerzální posilovací i rehabilitační pomůcku o velikosti…

EAN: 8595042734638
Kód 1: 05-D30
153 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Wrist ball - posilovací koule, nebo-li Power ball. Tři názvy pro stejný výrobek, který slouží k posilování prstů, zápěstí, předloktí i celé ruky včetně bicepsu a tricepsu. Jedná se o univerzální posilovací i rehabilitační pomůcku o velikosti většího tenisového míčku - průměr 7 cm. Jako rehabilitační pomůcka wrist ball slouží pro uvolnění po dlouhotrvající práci na počítači - hlavně na klávesnici a s myší. Využívá se též k rehabilitaci tzv. tenisového lokte, což jsou namožené vazy v předloktí a k prevenci před syndromem karpálního tunelu - stahování šlach v dlani a bolesti rukou. Umožňuje libovolně si určovat dobu a náročnost cvičení, pomocí krouživého pohybu rukou, nebo pouze zápěstím. Vše závisí na tom, k jakému účelu wrist ball chcete používat.

Základní model má hmotnost 225 g a slouží pro rekreační formu cvičení nebo pro rehabilitaci - např. po úrazu. Princip cvičení spočívá v roztáčení variabilně otočné vnitřní části krouživým pohybem zápěstí, nebo ruky. Zvyšujícími se otáčkami vnitřní koule dochází ke zvyšování odporu a tím i celkové zátěže pro cvičení. Zdokonalováním ovládání dojde i ke zvýšení efektivnosti cvičení. Základní model wrist ballu je po obvodu opatřený gumovým páskem pro lepší držení při cvičení. Vnitřní kovovou kuli je možné roztočit rychlostí až 10.000 otáček za minutu a docílit odporové síly přes 12 kg.

Balení je v potištěné krabičce s přiloženým návodem k použití.

Načítám