Thermowell LED světelný ventilek - růžový

LED světelné ventilky se osazují velmi jednoduše na místo čepičky. Mají chytrý pohybový senzor, uvádějí se tak do provozu zcela automaticky vždy, když se začnou kola otáčet. Při zastavení se pak zase automaticky vypnou.

Kód 1: LED-červ
35 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

 

LED světelné ventilky se osazují velmi jednoduše na místo čepičky. Mají chytrý pohybový senzor, uvádějí se tak do provozu zcela automaticky vždy, když se začnou kola otáčet. Při zastavení se pak zase automaticky vypnou.

Využití: kola, koloběžky, motorky, auta, přívěsné vozíky, dětské kočárky

Balení obsahuje: 1 ks ventilku, baterie a redukční nástavec pro montáž na automobil nebo motocykl. Před prvním použitím je nutné sejmout z baterií ochrannou fólii.

Baterie: 3x AG10

 

Kvalitní značkové LED osvětlení pro zvýšení bezpečnosti cyklistů, motorkářů, chodců a psích miláčků. Výrazně zvyšuje Vaši viditelnost na silnici nebo chodníku. Díky tomuto osvětlení budete zřetelně vidět až na vzdálenost 250 m, což je pro ostatní řidiče dostatečná vzdálenost pro zcela bezpečný manévr.

Kromě bezpečnostní funkce má toto osvětlení i estetický efekt. Můžete si proto vybrat z několika barevných odstínů a případně je i různě kombinovat.

LED svítidla jsou voděodolná, díky LED technologii mají extrémně nízkou spotřebu a baterie tak vydrží velmi dlouho.

Chraňte sebe, své děti a své blízké a pořiďte jim bezpečnou reflexní ochranu. Být dostatečně viděn, znamená žít!

 

 

Načítám