La Siesta Houpací sit' s tyčemi Colada COR 14-3 - double

Colada – houpací síť pro dva s rozpěrnou tyčí pro venkovní použití. Je vyrobená ze syntetického vlákna HamacTex, speciálně vyvinutého pro výrobu venkovních hamak. HamacTex odolá nejen vlhkosti a vodě, ale i zašpinění a intenzivnímu používání.

EAN: 4025122920674
Kód 1: COR 14-3
2 590 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

Colada - houpací síť pro dva, s rozpěrnou tyčí pro venkovní použití. Je vyrobena ze syntetického vlákna HamacTex, speciálně vyvinutého pro výrobu venkovních hamak. HamacTex odolá nejen vlhkosti a vodě, ale i zašpinění a intenzivnímu používání. Tkanina je navíc příjemná na dotek a na pohled nerozeznatelná od bavlny. Jemné odstíny Colady díky technologii barvení HamacTexu nevyblednou ani na ostrém letním slunci.

 

Vypínací tyč je vyrobena ze speciálně pěstovaného bambusu. Díky náročné destičkové výrobní technologii má obzvlášť stabilní strukturu a příjemně hladký povrch. Bambusové dřevo je odolné a může zůstat venku po celé léto, aniž by jeho stabilita utrpěla. Jeho velmi tmavá barva, získaná speciálním karamelizováním za horka, je i optickým požitkem.


Oba okraje houpačky jsou protkány zvlášť hustou sítí vláken, což dává houpačce robustnost a velkou stabilitu. Pohodlí zvyšuje i velké množství zavěšovacích šňůr, které propojují houpačkové lehátko s úchyty pro zavěšení a umožňují rovnoměrně rozložit váhu těla, takže se dostaví báječný pocit, jako byste se vznášeli.

Délka plochy na ležení: 210 cm
Šířka látky: 140 cm
Celková délka: 340 cm
Délka tyče: 110 cm
Nosnost: 160 kg
Vlastní váha: 1,6 kg
Nutný minimální odstup: 340 cm

 

Pečeť FSC garantuje, že dřevo pochází z ekologického pěstitelství a veškeré jeho další zpracování podléhá přísným pravidlům organizace Forest Stewardship Council. FSC-Licence Code: CO12427

Typ houpací sítě: s tyčí
Určení: pro dospělé
Načítám