La Siesta Houpací sít' Orquidea ORH 14-3 - single modrá

Jako je orchidej vzácnou květinou v rostlinné říši, je síť Orquidea vzácnou květinou mezi kolumbijskými sítěmi. Síť je krásná na pohled, příjemná na dotek a šetrná k vaší peněžence. Oslní nejen kvalitou, ale i nízkou cenou. Čistá bavlna je…

EAN: 4025122930154
Kód 1: ORH 14-3
1 890 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

Jako je orchidej vzácnou květinou v rostlinné říši, je síť Orquidea vzácnou květinou mezi kolumbijskými sítěmi. Síť je krásná na pohled, příjemná na dotek a šetrná k vaší peněžence. Oslní nejen kvalitou, ale i nízkou cenou. Čistá bavlna je příjemná na dotek, pohodlná, pevná a trvanlivá. Tato houpací síť pro jednoho je vhodná pro ty, kteří s houpacími sítěmi začínají a chtějí si je nejprve vyzkoušet.

Orquidea má stejně jako ostatní sítě pocházející z Kolumbie velké množství závěsných šňůr, což zajistí rovnoměrné rozložení váhy po celé ploše lehátka a vy tak snadno získáte pocit, jako byste se vznášeli. Závěsné šňůry se pro větší pevnost a odolnost vyrábějí ze směsi bavlny a polyesteru v poměru 50/50.

Orquidea je vyrobena z čisté 100% bavlny. Látka je pevná a zároveň příjemná na dotek. Dlouhá vlákna, typická pro tuto nerecyklovanou bavlnu, se nežmolkují a nechají vyniknout zářivým barvám v levandulových tónech. Tkanina je díky zdvojenému lemu odolná proti roztržení.

Houpací síť i sedačka Orquidea jsou vhodné dovnitř i na ven. Bavlnu je však nutné chránit před vlhkem, proto ji venku sundávejte dříve, než začne padat rosa. Síť i sedačka se dají prát v pračce na šetrný program při teplotě 30°C.

Otevřený závěsný úchyt, který je pro kolumbijské sítě charakteristický, umožňuje maximální rozevření látky, což je důležité pro diagonální způsob ležení, při němž vidíte nejen na nebe, ale i na své okolí.

 

Šířka látky: 140 cm

Celková délka: 300 cm

Délka plochy na ležení: 200 cm

Nosnost: 120 kg

Nutný minimální odstup: 270 cm

 

Uvedená cena nezahrnuje stojan. Stojan je možné objednat samostatně.

 

 

Typ houpací sítě: bez tyče
Určení: pro dospělé
Načítám