La Siesta Houpací síť Copa CPH 16-2 - double - furia ruja

COPA (v překladu POHÁR) - to jsou stylové, mimořádně pohodlné houpací sítě pro dva určené pro relaxaci ať už po sledování vzrušujících fotbalových zápasů nebo po návratu z práce. Tradiční řemeslný výrobek ve spojení s organickou bavlnou vytváří…

EAN: 4025122921268
Kód 1: CPH 16-2
3 590 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

Fotbalové sítě - La Siesta vzdává hold Brazílii! Světové mistrovství ve fotbale doslova spustilo šílenství po celém světě. Ani La Siesta není výjimkou. Nesena brazilskými rytmy a německou vášní pro kopanou, vytvořila k šampionátu tematické sítě COPA s charitativním posláním. COPA podpoří brazilské děti žijící na ulici!

COPA (v překladu POHÁR) - to jsou stylové, mimořádně pohodlné houpací sítě pro dva, určené pro relaxaci, ať už po sledování vzrušujících fotbalových zápasů nebo po návratu z práce. Tradiční řemeslný výrobek ve spojení s organickou bavlnou vytváří nedostižnou kvalitu. Díky pružné diagonální vazbě se látka dokonale přizpůsobí křivkám těla a poskytne tak mimořádný komfort.

 

Biobavlna pěstovaná na ekologických principech - šetrnost vůči člověku i přírodě - to je podstata ekologického pěstování bavlny. Biobavlna je alternativou ke konvenční bavlně a vyhovuje požadavkům na ochranu životního prostředí.

Tradiční ozdobná obruba - Ozdobná obruba na okrajích houpačky je typickým znakem brazilských houpacích sítí. Tradice této tzv. verandy se udržuje zejména na severovýchodě Brazílie.

Brazilské makramé - Starodávná technika vázání uzlů (česky drchání) měla zabránit třepení látky. Původně se tak jmenovaly arabské koberce s třásněmi. Tradiční brazilská houpací síť ji používá pro její praktičnost i zdobnost mezi lehací plochou a zavěšením. Makramé optimálně rozloží váhu těla na závěsné šňůry po obou stranách houpačky a zvyšuje tak pohodlí při ležení.

Pružná plocha k ležení - Díky speciální tkaci technice se dá houpačky diagonálně roztahovat, takže se velmi dobře přizpůsobí tělu a zaručuje obzvláštní pohodlí.

Množství šňůr na zavěšení - Pohodlí zvyšuje i velké množství zavěšovacích šňůr, které propojují houpačkové lehátko s úchyty pro zavěšení a umožňují rovnoměrně rozložit váhu těla, takže se dostaví báječný pocit, jakobyste se vznášeli.

 

Šířka látky: 160 cm

Celková délka: 350 cm

Délka plochy na ležení: 230 cm

Nosnost: 160 kg

 

Uvedená cena nezahrnuje stojan. Stojan je možné objednat samostatně.

 

Sítě COPA byly vyrobeny na severu Brazílie ve městě Fortaleza. Město je nejen místem, kde sítě La Siesta vznikají, ale také chudobou zmítaný region. Mnoho dětí žijících na ulici nemá lepší budoucnost než drogy a kriminalitu. Akademie plážového fotbalu DITO ESCOLINHA je jedním z mála charitativních projektů, který dětem nabízí alternativu. Tento projekt od roku 2014 celým svým srdcem podporuje La Siesta.

La Siesta kromě stanovené fixní částky přispěje 5 EUR z každé prodané sítě COPA do kasy německého klubu Brána naděje, jenž akademii DITO ESCOLINHA dlouhodobě podporuje.

 

Pomoze i vy! Koupí houpací sítě COPA dáte dětem z Fortalezy šanci na lepší život.

Typ houpací sítě: bez tyče
Určení: pro dospělé
Načítám