La Siesta Houpací sedačka Currambera Lounger CUL 21-3 - double modrá - výprodej

Neuvěřitelně pohodlná houpací sedačka Currambera Lounger v odstínech modré Vám umožní přenést se do světa fantazie! Houpací sedačka CURRAMBERA Lounger (CUL-21) pro dva je po právu nazývaná královnou mezi sedačkami. Pro její velkorysé rozměry…

EAN: 4025122515030
Kód 1: CUL 21-3
3 490 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt
Související produkt

 

Neuvěřitelně pohodlná houpací sedačka Currambera Lounger v odstínech modré Vám umožní přenést se do světa fantazie! Houpací sedačka CURRAMBERA Lounger (CUL-21) pro dva je po právu nazývaná královnou mezi sedačkami. Pro její velkorysé rozměry si ji oblíbili především rodiny s dětmi a lidé, kteří rádi a pohodlně lenoší. V sedačce CURRAMBERA Lounger (140 x 210 cm) si totiž i velcí lidé mohou natáhnout nohy a odpočívat téměř stejně komfortně jako v síti!

Houpací sítě a sedačky Currambera jsou vyrobeny z pevné hustě tkané 100 % bavlny, která vydrží extrémní zátěž. Při jejím tkaní se používají vlemi dlouhá vlákna, která posléze zabraňují žmolkování a snadnému roztržení. Látka je na dotek velmi příjemná a její syté odstíny skvěle doplní každý interiér.

Kromě klasických dřevěných stojanů pro uchycení sítí doporučujeme kruhový kovový stojan Romano pro houpací sedačky. Stojan se vyznačuje vysokou stabilitou a snadným přizpůsobením výšky při zavěšování sedačky.

K houpacím sedačkám nabízíme také závěsnou ocelovou pružinu vhodnou především pro upevnění sedaček do stropů či trámů. Houpání se díky ní stane ještě bezpečnějším a příjemnějším.


Velikost ložné plochy: 130 x 210 cm
Celková výška sedačky: 185 cm
Rozpětí tyče: 140 cm
Váha sedačky: 3,4 kg
Maximální zatížitelnost: 160 kg

Nejpopulárnější houpací sítě a sedačky od La Siesty, které nikdy nezestárnou. Řada houpacích sítí a sedaček CURRAMBERA, která již léta drží prim v nabídce La Siesty, se skládá z dvaceti modelů. Najdete v ní houpací sítě a sedačky pro jednoho i pro dva v nadčasovém pruhovaném vzoru v barvě třešní, borůvek, meruněk a kiwi. Nabídku doplňuje houpací síť s rozpornou tyčí pro jednoho.

 

Uvedená cena nezahrnuje stojan. Stojan je možné objednat samostatně.

 

Balení: 1 ks
Typ houpací sedačky: Tradiční
Určení: pro dospělé
Načítám